AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle belediye başkanları ile toplantı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda belediye başkanları ile tek tek görüşerek illerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

"Tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalışıyoruz"

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de konferansa katılarak, Düzce’de yapılan çalışmalar, koronavirüs salgını ile ilgili alınan tedbirler ve son durum hakkında Erdoğan’a bilgiler verdi.Toplantıda yaptığı konuşmada, Erdoğan’a Düzce’de bu sürecin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü aktaran Özlü, Düzce Belediyesi olarak tüm kurum ve kuruluşlarla uyum içinde çalıştıklarını vurguladı.Özlü ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Düzce Belediyesi’nin yürüttüğü projelere ilişkin bilgiler verdi.

Erdoğan: Belediyelere çok daha büyük görevler düşüyor

AK Parti’nin belediyelerde gösterdiği emsalsiz başarıyla Türkiye’nin yönetimini üstlenmiş bir parti olduğunu anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, belediyelerinin halkın günlük hayatına dokunan çalışmaları ve yaptıkları altyapı yatırımlarının önemine işaret etti. Özellikle içinden geçtiğimiz virüs salgını döneminde belediyelere çok daha büyük görevler düştüğünü belirterek, yapılması gereken hizmetleri anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin bu salgını yenecek güce ve kapasiteye sahip olduğunu kaydetti.