Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mahalleye ziyaretleri kapsamında Kültür ve Cedidiye mahalle sakinlerinin misafiri oldu.

Mahalle sakinlerinin taleplerini ilgili başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile bizzat not alan Başkan Özlü, vatandaşlardan gelen soruları da yanıtladı.



Özellikle kapatılan kavşaklarla ilgili sıkıntıların dile getirilmesi üzerine Başkan Faruk Özlü, şöyle konuştu: "Biz kararlar alırken şu kavşağı kapatalım bu kavşağı açalım, şu yolu genişletelim ya da daraltalım şeklinde uygulama yapmıyoruz. Kervan Kavşağı ve Fiskobirlik Kavşağı'na da yön verirken biz oraya uzman ekiplerimiz ile gittik yerinde gözlemledik, güvenlik sorunu vardı. Şimdi vatandaş oradan geçiyor, Allah korusun bir vatandaşımızın başına bir şey gelse önce bizim canımız yanar. O yüzden biz öncelikle güvenlik önlemlerini almak zorundayız. Çalışma arkadaşlarım ile birlikte bu işin uzmanı kimse, onlar ile çalışarak Düzce'nin geleceğine yön veriyoruz. Sizin fikirleriniz de bizim için önemli bunları dikkate alıyoruz, değerlendiriyoruz.''




Başkan Özlü mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.