Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, seçim döneminde söz verdiği bir projeyi daha hayata geçiriyor. D-100 ve D-655 Karayolları için hazırlanan proje ile ilgili Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile görüşen Başkan Özlü, projenin detayları hakkında Genel Müdür Uraloğlu’na bilgi verdi. Genel Müdür Uraloğlu’ndan proje ile ilgili olumlu yanıt alan Özlü, projenin hayata geçirilmesi için çalışmalara başladı.

Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ile toplantı yapıldı.

Özlü’nün Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu ile görüşmesinin ardından, Belediye Başkan yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer, Karayolları 4. Bölge Müdürlüğünde yetkililerle toplantı yaptı. Toplantıda D-100 ve D-655 Karayolları Peyzaj Projesi masaya yatırıldı.

Özlü Tuner’e talimat verdi…

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Dr. Tuncer, proje ile ilgili Başkan Özlü’nün kendisine talimat verdiğini belirterek,  “Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ile toplantımızı yaptık. Düzcemiz’in D100 ve D655 yollarının peyzaj çalışmaları için projelerimizi hayata geçiriyoruz. Faruk Özlü karayolları genel müdürü ile görüştü, bana talimat verdi. Şehrin giriş çıkışları yemyeşil olacak, özel peyzaj çalışmaları yapacağız” dedi.