MHP Düzce Milletvekilliği Aday adaylığında adından en fazla söz edilen Düzce Ticaret ve Sanayi Odası önceki dönem Meclis Başkanı, MHP eski İl Teşkilat Başkan Yardımcısı Nusret Özsoy, "aday olması" konusunda ciddi baskı olmasına rağmen şimdilik işlerinin yoğunluğu nedeniyle aday olmayı düşünmediğini söyledi.

 

Özsoy "Gösterilen teveccühe şimdiden çok teşekkür ediyorum. Ancak şu an işlerimin yoğunluğu nedeniyle siyasete ayırmam gereken vakti ayıramayacağımı düşünüyorum.Oysa siyaset sorumluluk ister özveri ve mücadele ister. Özel işlerimin yoğunluğu benim motivasyonumu olumsuz yönde etileyeceği için bu yüzden bu dönem milletvekili aday adayı olmayı düşünmüyorum.Bana bu görevi layık görenlere gönülden teşekkür ediyorum" dedi.

 

Siyasetin uzun soluklu bir yarış olduğunu kaydeden iş adamı Nusret Özsoy "Milletvekilliği  hizmet makamıdır. Millete hizmet etme yeridir. Halkın istek ve taleplerini karşılama yeridir. Vatandaşın dert ve dileklerini dinleme ve çözüm bulma yeridir. Bu görev ve sorumluğu üstlenecek arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum.Seçimin de hayırlara vesiye olmasını diliyorum" dedi.

 

Nusret Özsoy, bir dönem Ak Parti İGM Üyesi olarak görev yapmış daha sonra MHP İl Yönetiminde Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak MHP'de siyasete devam etmişti.

Haber:E.TAYHAN