Seçimlere kısa bir süre kala, en çok konuşulan kurum olan Düzce Belediyesi ile ilgili ortaya atılan iddialara Başkan Yardımcısı Saffet Pehlivan yanıt verdi. Düzce Belediyesi’nde imza yetkilerinin alındığı, ödemelerin yapılmadığı, ihalelerin durdurulduğu, mahallelerde süren çalışmalara ara verildiği şeklinde çıkan spekülasyonlar ile ilgili olarak merak edilen açıklamayı bugün  Düzce Belediyesi’nde paranın patronu olarak bilinen Başkan yardımcısı Saffet Pehlivan yaptı

 

Pehlivan, Düzce Belediyesi’nin 5 yılda Düzce adına güzel çalışmaları olduğunu belirterek Başkan Mehmet Keleş’in de bu çalışmalar karşısında takdir edilmesi gerektiğini söyledi. Düzce Belediyesi’nin en kısa sürede öncelikli olarak Düzce Esnafına olan borcunu ödeyeceğini belirten Pehlivan, imza yetkileri alındı, işler yürümüyor şeklinde çıkan spekülasyonları da yalanlayarak, her kurum eskisi gibi çalışıyor. Duran işimiz yok dedi.

Göreve geldikleri zaman Düzce Belediyesi’nde gelir gider dengesinde aylık 200 bin TL açık olduğunu belirten Pehlivan, Bugün Düzce Belediyesi bu durumdan kurtularak aylık 600 Bin TL artıya geçmiştir dedi. Düzce Belediyesi’nin ödeyemeyeceği bir borcu bulunmadığını belirten Pehlivan, Düzce Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlar ve çalışmalarla 5 yıllık faaliyet planlarımızı istediğimiz gibi uygulamış oluyoruz dedi.  

 

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in son bir iki aydın şehir dışında olması ile ilgili de konuşan Pehlivan, kimse başkan son bir iki ay çalışmadı diyemez. Beklide 5 yılda en çok son bir iki ay çalışmıştır. Kaynak bulma noktasında yaptığı girişimleri en iyi ben bilirim dedi.