Bugün Müftülük salonunda düzenlenen Kutlu Doğum Haftası programına katılan Milletvekilleri İbrahim Korkmaz ve Fevai Arslan’ı program çıkışında bir sürpriz bekliyordu. İki milletvekilinin programa katılacağını haber alan ve çoğunluğu kadın olan Kiremitocağı prefabrikleri sakinleri, müftülük önünde milletvekillerini yakalayarak sorunlarını dile getirdiler.
Vatandaşlar müftülük çıkışında ilk olarak Fevai Arslan ile görüştü. Geçtiğimiz aylarda yapılan toplantıda Arslan’ın kendilerine söz verdiğini hatırlatan vatandaşlar, mağdur olduklarını söyleyerek prefabrikten çıkınca ne yapacaklarını sordular.
Milletvekili Fevai Arslan ise kimseyi mağdur etmeyecek bir formül arandığını, bu konuyu çözmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

Arslan’ın konuşmasını bitirdikten sonra aracına binip uzaklaşmasının ardından bu kez vatandaşlar Milletvekili İbrahim Korkmaz’ın etrafını çevirdiler. Korkmaz ise bu konuların ayak üstü konuşulacak şeyler olmadığını söyledi ve vatandaşların randevu almalarını istedi.

Haber; H. İŞCAN