Düzce Valiliği'nin düzenlediği ve resmi kurum kuruluş, sivil toplum örgütleri ile vatandaşlarında katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma müftülük binası toplantı salonunda yapıldı.

Düzce Valisi Bülent Kılınç'ın yurt dışında olduğu için katılamadığı bayramlaşmaya Vali Vekili Miktat Alan, Vali Yardımcısı Ramazan Şahin, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Milletvekilleri Yaşar Yakış, Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu, Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Vekili ve Baro Başkanı başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkan ve Yöneticileri, İl Müdürleri, Siyasi Parti İl ve Merkez İlçe Başkanları davetliler ve vatandaşlar ile Düzcespor futbol takımının yöneticileri ve teknik heyetle birlikte tüm futbolcular katıldı.

Vali Vekilinin tüm katılanların bayramlarını kutlamasıyla başlayan bayramlaşma programında Milletvekili Celal Erbay birlik ve beraberlik mesajları verdi ve “Kesilen kurbanlarla birlikte içimizdeki küskünler dargınlıklar kurban kanlarıyla akıp gitmiştir.” dedi.

Metin Kaşıkoğlu ise yaptığı konuşmada “Düzce'nin ve ülkenin kalkınması için elini taşın altına koyan bu seçkin topluluğun şahsında tüm Düzce'li hemşehrilerimin bayramını kutlarım. En büyük temennim bizi bölmek parçalamak isteyenlerin oyunlarına gelmeyelim.” dedi.

Yaşar Yakış da yaptığı kısa konuşmada “Bayramlar kardeşlik bağlarının gelişmesine ve kırgınlıkların ortadan kalkmasına bir vesiledir.” dedi.

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof.Dr Funda Sivrikaya Şerifoğlu da yaptığı konuşmada sağlığın öneminden söz etti ve sağlıklı mutlu bayramlar diledi.

Diğer konuşmacılarda iyi bayram dilekleri ve temennisinde bulunduktan sonra İl Müftüsü Alattin Gürpınar tarafından yapılan duayla bayramlaşma programı yemek ikramının ardından sona erdi.