Bundan daha 20 yıl öncesine kadar iletişimin vazgeçilmezlerinden olan Posta Telefon Telgraf idaresi bugün 168. yaşına girdi. Kurulduğu günden beri iletişimde önemli çalışmalara imza atan PTT Düzce il yöneticileri de kuruluş dolayısıyla Vali Bülent Kılınç'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren PTT Başmüdür Vekili Ali İhsan Yıldız, “Düzce genelinde çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. İlçelerde de şubeler açarak yapılan çalışmaları buralara da yaymaya çalışıyoruz. Son zamanlarda teknolojideki gelişmelere de ayak uydurarak uygulamalarımızı bu doğrultu da geliştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Vali Bülent Kılınç'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bundan 20-30 yıl önceki iletişim teknolojisine değindi. Kılınç. “Eski zamanlarda vatandaşlar köylerine atlı posta servisi gelmesi için heyecanla beklerdi. Bu zamanlarda PTT çok önemli bir görev yapıyordu. Eskiden iletişimin vazgeçilmesi olarak PTT bulunuyordu. Şimdi ise iletişim teknolojileri gelişti ve vatandaşlar internetin hızı neden düşük diye şikayet ediyor. Teknoloji deki gelişmeler günden güne artış gösteriyor.” ifadelerini kullandı.

PTT'nin 168. yıldönümü nedeniyle Düzce il yöneticileri tarafından Vali Bülent Kılınç'a saat, PTT tişörtleri ve PTT şapkası da hediye edildi.