Düzce basınının bir numarası Öncü Haber, bir kez daha farkını ortaya koydu. Türkiye’nin geleceğini yakından ilgilendiren kritik 16 Nisan Anayasa Değişikliği Halk Oylaması’nın Düzce’deki tüm gelişmelerini ‘oncurtv.com’ adresinden okuyucularına duyuran Öncü Haber, iki günde ulaştığı okuyucu sayısıyla dikkat çeken bir başarı elde etti.

Türkiye’de parlamenter sistemi sona erdiren ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin kabul edildiği halk oylamasına ilişkin birçok televizyon kanalı gibi “özel yayın” hazırlayarak Düzce’deki gelişmeleri izleyicilerine ÖNCÜ TV ekranında aktaran ve son dakika haberlerinin yanı sıra analiz haberlerini ‘oncurtv.com’ adresinden okuyucularıyla paylaşan Öncü Haber’in tarihi referandumda elde ettiği başarı, izleyici takip ve dönüşümü analiz eden ‘Google Analytics’ verilerine yansıdı.

Düzce’nin en çok takip edilen ‘oncurtv.com’ ‘Google Analytics’ sonuçlarına göre 16 Nisan Pazar günü 35 bin ziyaretçi tarafından takip edilirken 17 Nisan Pazartesi günü referandumun yansımalarını okuyucularıyla paylaştığı analiz haberleriyle de rekor kırdı. ‘oncurtv.com’ dün 50 bin tıklanma alarak Düzce’deki vatandaşların bir numaralı tercihi oldu.

Okuyucusuna tarafsız ve her kesimin sesi olarak sunduğu haberlerin karşılığını takipçi sayısına yansıyan sonuçlarla elde eden Öncü Haber, ziyaretçilerini görüş ve yorumlarına yer vererek kamuoyu oluşmasını sağladı.