Dün Düzce Belediyesi Meclis Salonu'nda Tüm Baca Temizleyicileri Zanaati Merkez Federasyonu ve Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından başlatılan yangın ve yangından korunma semineri bugün de devam etti.

“Tanıtım reklam unsuru değil.”

Seminer öncesinde açıklamalarda bulunan İtfaiye Müdürü Rahmi İşleyen “ Bu seminerde yangın önleme ile ilgili araçların tanıtıma da yapılacaktır. Bu tanıtım bir reklam unsuru değil, bilgilendirme kapsamında yapılmaktadır” ifadelerini kullandı.

“Profesyonel bir yapı oturmuş değil.”

Seminerde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar ise “Gerçekleştirilen seminerde temel hedef profesyonel bir yapının oturtulmasıdır. AB çatısı altında Türkiye'de bu anlamda nasıl çalışmalar yapabiliriz araştırdık. Bu çalışmalara Düzce Belediyesi'nin öncülük ve liderlik etmesini misyon edindik. Avrupa'daki federasyonla eğitim sahasının yerini oluşturma çalışmaları yapıp itfaiye konusunda en iyi çalışmaları gerçekleştirip, profesyonel elemanlar yetiştirme amacındayız.” şeklinde konuştu.

Emeği geçenlere plaket

Programın sonunda Düzce Belediyesi tarafından Almanya'dan gelen uzman heyete ve Tüm Baca Temizleyicileri Zanaati Merkez Federasyonu Başkanı Can Çetin'e birer plaket takdim edildi.