10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kurumumuza ziyaretler devam ediyor. Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş ile birlikte Öncü Medya Grubu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Kutlama ziyaretinde ilk olarak kurum çalışanları ile tek tek tokalaşarak, günlerini kutlayan Rektör Demircan Çakar, çalışmalarında başarılar diledi.

Çalışanların gününü kutladı
Ardından Öncü Medya Grubu Kurucusu Başkanı Önder Tonyalı ve Manşet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Deveci ile sohbet eden Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, basının vatandaşlarla kurumlar arasında köprü vazifesi gördüğünü belirterek, kamuoyunun bilgilenmesi noktasında Öncü Medya Grubu’nun başarılı çalışmalarının devamını diledi. Sohbet sırasında Düzce Üniversitesi’nin çalışmaları ve 2017 hedeflerinden de bahsetti.

“Başarılarının artarak devam etmesi”
Öncü Medya Grubu Kurucusu Başkanı Önder Tonyalı ve Manşet Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Deveci de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ve Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş’e teşekkür etti.

2006 yılında kurulan ve hızla gelişerek büyümesini sürdüren üniversitenin Düzce için büyük önem taşıdığını ifade eden Tonyalı, başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

“Öncü TV, ilimizin nadide bir kuruluşu”
Kutlama ziyaretine ilişkin mikrofonlarımıza konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, şu ifadeleri kullandı: “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde ilimizin nadide bir kuruluşu olan Öncü TV ailesini tebrik ediyoruz. Bu yıl gazeteci arkadaşlarımızı ziyaret ederek projelerimizi paylaşmak istedik. İlkeli, ahlaklı, kaliteli haberlerle bizi vatandaşlarla buluşturduğunuz için üniversitemize gösterdiğiniz ilgi alaka için teşekkür ediyoruz.”

Ziyaret sonunda günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.