Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı bu ayki toplantısını Vakıf Başkanı Önder Tonyalı Başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantı öncesinde yerel seçimi kazanarak Düzce Belediye Başkanı olan İsmail Bayram, Vakfı ziyaret ederek çalışmalarında vakıfa başarılar diledi.

Toplantıya geçilmeden önce Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu tarafından Vakıf Başkanı Önder Tonyalı'ya teşekkür plaketi verildi. Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu, “Yeni binamıza geçiş süreci çok sıkıntılı bir dönemdi. Vakfımızda bu dönem içerisinde yardımlarını bizden hiçbir zaman esirgemedi. “Bir Oda da Senden Kampanyası” sayesinde Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne 1 milyon TL'lik yardım sağlandı. Yaptığı bütün çalışmalar için Vakfımıza çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.

“Üniversite bizim gözbebeğimiz.”

Teşekkür plaketini alan Düzce Kalkındırma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı da duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Vakfımızın kurulduğu günden itibaren temel amaçlarımızdan bir tanesi de üniversiteydi. Üniversite bizim gözbebeğimizdir. Yapılan yeni hastane ile birlikte Düzce'ye 400 yataklı modern bir hastane kazandırılmış oldu. Ben bu plaketi Vakıf kurulduktan bu güne kadar emeği geçen herkes adına alıyorum.” şeklinde konuştu.

Plaket töreninin ardından Vakıf toplantısına geçilirken toplantının ana gündem maddelerini yeni açılan Düzce Üniversitesi Hastanesi'nin personel ihtiyacı, Düzce Üniversitesi kantin ve otopark işletmesi bilançoları, Düzce Üniversitesi Hastanesi “Bir Oda da Senden Kampanyası” ile ilgili gelişmeler ve Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu'nun talepleri hakkında görüşmeler oluşturdu. Toplantı maddaleri görüşülerek karara bağlandı.