Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, üniversite hakkında milletvekillerini bilgilendirdi. Rektörlük makamında gerçekleştirilen toplantıya Düzce AK Parti Milletvekilleri Dr. Faruk Özlü, Ayşe Keşir, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlhan Genç, Prof. Dr. İdris Şahin, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Üniversite Genel Sekreter Hasan Sadi Ateş katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, milletvekillerini üniversite ağırlamaktan çok büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çakar, “Bu tür işbirliğinin ve desteklerin Üniversitemiz için çok büyük anlamı ve önemi var. Üniversitemizde ve Düzce’mizde bu türlü bir birliktelik kültürü oluştuğu sürece emin olun ki Üniversitemizin de Düzce’nin de hiçbir zaman sırtı yere gelmez.” dedi. Milletvekillerinin Üniversiteye tahsis edilecek olan bütçe çalışmalarına verdikleri destek için teşekkür eden Rektör Çakar, “Ümit ediyoruz ki bu toplantıdan çıkacak hayırlı sonuçlar Üniversitemizin ve şehrimizin gelişmesinde çok büyük katkılar sağlayacaktır.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda Üniversitemizin kurulduğu tarihten bugüne kadar yaptığı çalışmalar, fakülteler, enstitüler, yüksekokulları, meslek yüksekokulları, araştırma merkezleri, tahmini bütçe, gerçekleşen bütçe rakamları, devam eden yatırımlar, 2019 yılına kadar yapılacak çalışmalar ile Üniversite başarıları hakkında detaylı bilgiler sunuldu.

Haber:Y.SEVER