Yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Rotary Kulubü dün akşam düzenlediği programla da Meslek Hizmetleri Ödüllerini verdi. Düzce Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bilir'in rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı ödül törenine, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sebahattin Toprak, eşi Pakize Toprak, Başsavcı Ekrem Yiğit, Düzce Rotary Kulübü üyeleri ve eşleri katıldı.

Törende Toplum Hizmetleri ve Yöneticilik alanında ödülü almaya işadamı Afer Tütüncüoğlu hak kazanırken Sosyal Hizmetler ve Eğitim Hizmetleri alanın da Kazım Taymaz ödülü almaya hak kazandı.

Garnizon Komutanı Jandarma Albay Sebahattin Toprak Toplum Hizmetleri ve Yöneticilik Alanında Affer Tütüncüoğlu'na, Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit ise Sosyal Hizmetler ve Eğitim Hizmetleri alanında Köy Çocukları Eğitim Derneği Başkanı Kazım Taymaz'a ödüllerini verdi.

Programda düşüncelerini açıklayan hayırsever işadamı Afer Tütüncüoğlu, “Allah bana ömür verdi, 86 sene yaşadım. Burada okunan özgeçmiş, elbetteki bu 86 seneyi anlatmaya yetmiyor. Ben çok dolu dolu bir hayat yaşadım. Ben Düzce'nin bir evladı olarak, Düzceli olmakla gurur duyuyorum. Bugün Düzce Rotary Kulübü beni o kadar onurlandırdı ki, hayatımın en müstesna bir gününü yaşıyorum” dedi.

 

Köy Çocukları Eğitim Derneği Başkanı Kazım Taymaz, aldığı ödülün, hayatında aldığı en güzel ödüllerin arasında yer aldığını söyledi. Taymaz, “Bugün bizi, onurlandıran Düzce Rotary Kulübü'nün başta Yönetim Kurlu Başkanı olmak üzere tüm üyelerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.