“Bir Oda da Senden” kampanyası kapsamında Tıp Fakültesi Hastanesi için yardım gelmeye devam ediyor. Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi için Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı tarafından başlatılan “Bir Oda da Senden” kampanyası çerçevesinde Rotary Kulübü ve Üyeleri tarafından da bugün 1 Altın, 6 Gümüş Oda yapılmak için 40 bin TL bağış yapıldı.

Rotary Kulübü Başkanı İbrahim Bilir öncülüğünde Kulüp Üyelerinden Ali Şükrü Bayraktar, Kemal Demir, Sinan Karaman, İsmail Can ve eski Rotary Kulübü Başkanı Mustafa Girgin tarafından toplam 40 bin TL'lik bağış çeki Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu'na teslim edildi.

Düzce Üniversitesi Rektörlük binasında düzenlenen toplantı ile gerçekleştirilen bağışta Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı'da hazır bulundu. Toplantıda Rektör Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu yaptığı açıklamada Üniversite Hastanesi'nin bir aksilik olmaması halinde Şubat ayında açılmasının planlandığını söyledi. Hastaneye yapılan bağışların yaşanan ekonomik krizden etkilendiğini de belirten Şerifoğlu, Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı'nın çalışma ve destekleri ile kampanyanın devam ettiğini kaydetti. Yeni hastanenin personel eksikliği nedeni ile yalnızca dört katının açılacağını söyleyen Şerifoğlu, yaşanan personel eksikliğini de vurguladı. Şerifoğlu Milletvekillerinin destekleri ile personel eksikliğinin bir kısmının giderildiğini fakat bunun da yeni hastanenin bütün katlarını açmaya yeterli olmadığını vurguladı.

" Önder TONYALI; Kampanya çerçevesinde bağışlar devam ediyor.."

Şerifoğlu'nun ardından kampanyaya yapılan bağışlarla ilgili olarak bilgi veren Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Başkanı Önder Tonyalı, “Bir Oda da Senden” kampanyası çerçevesinde Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne yapılan bağışların devam ettiğini, önümüzdeki günlerde Süperlit Boru Fabrikası tarafından kampanya çerçevesinde Hastaneye 200 bin TL bağış yapılacağını söyledi. Tonyalı, Pakmaya Yönetim Kurulu Başkanı Canan Pak tarafından hastaneye yapılan bağışın Kardiyoloji Yoğun Bakım Ünitesi için kullanıldığını da kaydetti.