Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı saha personelini mesai öncesi ziyaret etti. Sabah 5'te mesaisi öncesi görev dağılımlarının yapıldığı Hal binası arkasındaki ofiste saha personeli ile görüşen Başkan Özlü önce işçilerle sabah çorbası içti.



"Sahadaki elimiz, ayağımız, gözümüzsünüz"
Her işçiyle tek tek sohbet ederek taleplerini dinleyen Başkan Özlü "Sahadaki elimiz, ayağımız, gözümüz olan temizlik işçilerimizi görevlerine başlamadan ziyaret etmek istedik. Onlar bizim için çok önemli, talepleri de çok önemli. Onlar çalışırsa Düzce Belediyesi çalışır. Onlar görevlerini layıkıyla yerine getirirse biz başarılı oluruz. Sabahın bu saatinde soğuk hava şartlarına aldırış etmeden fedakarca işini yapan her bir işçimizi tebrik ediyor, teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.




İşçiler de Başkan Özlü ve beraberindeki heyete ziyaretleri ve taleplerini iletme fırsatı tanıdıkları için teşekkür etti.

İlk çorbayı içen Başkan Yanmaz'dı
Öte yandan belediye başkanı seçilmeden önce sahada çalışan personel için "Sabahları sıcak çorba içmeden benim personelim sokağa çıkmayacak" sözü veren ve bu sözünü göreve gelir gelmez tutan Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz da geçtiğimiz temizlik işleri personeliyle sabah çorbası içmişti. Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün de temizlik işçileriyle bir araya gelip çorba içmesi, "Başkan Yanmaz'ın başlattığı geleneği Özlü devam ettiriyor." dedirtti.