Sağlık Sen Düzce il temsilciliğinde devir teslim töreni vardı. Yapılan programla sendikanın yeni başkanı Bülent Güleç oldu.

Programda açıklamalarda bulunan Memur-Sen Düzce İl Başkanı Şaban Çoşkun “Sağlık-Sen’in şube yönetiminin kendi istişareleri sonrasında yürütmekte olduğu görevlerinden hür iradeleriyle çekilmeleri doğrultusunda Sağlık-Sen genel merkezi tarafından yapılan atama sonucunda görev devri sebebiyle bir aradayız. Uzun yıllar Sağlık –Sen’i temsilcilikten şubeye taşıyana kadar emekleri olan sayın Nermin Uzun’a ve bu süreçlerde birlikte görev yaptığı yol arkadaşlarına huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Sağlık Sen Eski İl Başkanı Nermin Uzun da “Temsilcilikten alıp şubeye kadar taşıdığım Sağlık –Sen ailesini terk etmiş değilim. Yine camianın içindeyim. Gönül rahatlığıyla bu işi en az bizler kadar,belki de bizlerden daha iyi yapacak bir yönetime devretmiş olmanın huzuru içerisindeyim. Yeni yönetime başarılar dilerken,her zaman yanlarında olduğumu hep beraber kaldığımız yerden devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum. Sayın, Bülent Güleç’ e yetki belgelerini sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Sağlık –Sen Düzce Şube Başkanı;Bülent Güleç görevi teslim aldıktan sonra yaptığı açıklamada ise “Sağlık Sen’i 25-30 lu üye sayısından şube yeter sayısına taşınmasına kadar, temsilci ve şube başkanı olarak bu güne kadar ki vermiş olduğu emeklerinden ve katkılarından dolayı sayın Nermin UZUN’a. Ve kendisi ile birlikte, O günlerden bu güne kadar ki geçen süre zarfında, birlikte çalışarak katkı sağlayan bütün Sağlık Sen üyesi arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de sendikal deneyim ve tecrübelerinden her zaman yararlanacağımızı, hep beraber birlik ve bütünlük içerisinde çalışacağımızı da belirtmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 SAĞLIK SEN DÜZCE ŞUBESİ YÖNETİM KURULU .

Şube Başkanı : Bülent GÜLEÇ

Şube Sekreteri :Doç.Dr. Abdülkadir KOÇER, Şube Teşkilat Sekreteri : Erdoğan IŞIK Şube Mali Sekreteri : Mustafa MUMCU Şube Mevz.Ve T.Gör.Sekreteri : Uz.Dr. Feyzullah AKYÜZ, Şube Basın Yayın Sekreteri :Eyyup TELCİ, Şube Eğitim Sos.l İş. Sekreteri : Sultan ŞAN