Düzce’de düşmanca hislerine halkı da alet etmeye kalkan hadsizler, yaptıkları çirkin saldırı ile bir kez daha gerçek yüzlerini gösterdi.

Haftalardır sosyal medyada halkı kışkırtıyorlar

D-100 kara yolu üzerinde bulunan ve bazı vatandaşların ‘Rumeli, bazılarınınsa aynı zamanda genel kullanım olan ‘Olimpiyat’ olarak niteledikleri kavşağın yeni ismine akıllarınca karşı çıkan bazı provokatörler yüzünden kamu malına zarar verildi.

Haftalardır sosyal medya üzerinden yürüttükleri kışkırtıcı eylemlerle vatandaşları, Düzce Belediyesi ve icraatlarını provoke etmeye teşvik eden şahısların, çirkin emellerini gerçeğe dönüştürmek için başlattığı karalama kampanyası tehlikeli boyutlara ulaştı.

Çirkin saldırı

Hayırsever Sancaklı ailesi tarafından düzenlenme yapılan ve kara yollarının sorumluluğunda olan kavşağa yerleştirilen “Düzce Belediyesi- Sancaklı Mobilya A.Ş. tarafından ağaçlandırılmıştır” tabelasına çirkin bir saldırı düzenlendi. Gece saatlerinde kavşağa gelen ve kimliği henüz belirsiz kişi ya da kişiler tarafından, “Sancaklı Kavşağı” yazısının üzerine boya döküldü.

Suçlular her yerde aranıyor

İhbar üzerine sabah saatlerinde olay yerine gelen polis ekipleri, kavşağa sabotaj düzenleyerek kamu malına zarar veren kişi ya da kişileri tespit etmek için, çevredeki MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Sancaklı Kavşağı yazısı üzerine boya dökerek olay yerinden kaçan vandalların kısa sürede yakalanarak, kamu malına zarar vermek suçundan haklarında işlem başlatılacağı bildirildi.

Devlet düşmanlarının maşaları!

Öte yandan Düzce Belediyesi’nin Başkan Dr. Faruk Özlü’den de önce merkezdeki bazı önemli noktalara şehre değer katanların adını verdiği bilinirken, bu değişimlere sessiz kalıp Olimpiyat Kavşağı için halkı ayaklandıranların, görünürde memleket sevdalısı ancak arka planda kendi menfaatleri için Düzce ve devlet düşmanlığını bile göz alan odakların amaçlarına hizmet eden maşalar olduğu net şekilde görülüyor.