Tüm Türkiye’nin merakla beklediği yerel seçimler geldi çattı. 30 Mart sabahı saat 08.00’dan itibaren sandık başına gidecek olan seçmenler, oy verecekleri başkan adaylarını da sandık başında görebilir. Seçim maratonundan sandığa gidecek olan başkan adayları ve bürokratlar hangi okullarda oy kullanacağını merak edenler için işte liste.

 


Vali Ali İhsan Su, öğlen saatlerinde Demetevler Mahallesindeki Mustafa Kemal İlköğretim okulunda oyunu kullanacak. 5 yıllık görev süresinin son gününde Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce Merkezdeki Mustafa Kemal İlk ve orta okulunda oy atacak.


30 Mart Pazar günü AK Parti, CHP ve MHP Belediye Başkan adayları ikametlerinin bulunduğu mahallelerdeki okullarda oylarını kullanacak.

 

Ak Parti Düzce Belediye başkan Adayı Mehmet Keleş Anadolu Kız Meslek Lisesi’nde, MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük Kalıcı Konutlar 3. Bölgede bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda, CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Basri Karslıoğlu Merkeze bağlı Pınarlar Köyü’nde, Saadet Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Birkan Mertol ise Şehit Teymen Uğur Altan İlköğretim Orta Okulu’nda kayıtlı oldukları sandıklara oylarını atacak. Adaylardan Karslıoğlu, Pınarlar Köyünde seçmen kütüğüne kayıtlı olması nedeniyle Düzce için kendisine oy kullanamayacak.

 

 

 

Haber;S.Kaşkır