13. Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür Sanat Festivali kapsamında Akçakoca ilçesine gelen TCG Kemal Reis Firkateyni, Akçakoca Balıkçı Barınağı'nın yaklaşık 1 mil açıklarında demirledi.
TCG Kemal Reis Firkateyni'nin Komutanı Kurmay Yarbay Handan Şayhan ve beraberindeki askerler, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak'ı makamında ziyaret ettiler.

Kurmay Yarbay Şayhan'ı Başkanlık binası önünde karşılayan Albayrak, Şayhan'a festivale verdikleri destekten ötürü Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ve TCG Kemal Reis personeline teşekkürlerini sundu.

Kurmay Yarbay Şayhan da, 13.sü düzenlenen Festivalin en iyi şekilde geçmesi dileklerinde bulunarak Albayrak'a misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Albayrak, Şayhan'a Akçakoca'ya özgü yöresel ürünler ve plaket takdim ederken, Şayhan'da Mayın Avlama Gemisi TCG Akçakoca'nın ve Atatürk'ün Gözlerinin de bulunduğu bir tablo hediye etti.

'13. Uluslararası Parlayan Kent Akçakoca Kültür Sanat Festivali' süresince Akçakoca'da kalacak TCG Kemal Reis'in sabah 10.00 -12.00 ve 14.00 - 16.00 saatleri arasında halk ziyaretlerine açılacağı bildirildi.