Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi 2009'un kaçak elektrik faturasını çıkardı. Buna göre kaçak elektrik kullandığı için, Sakarya Bölgesi'nde bağlı aralarında Düzce'ninde bulunduğu 4 ilde 55 kişi hakkında dava açıldı.
Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi 2009 yılı kaçak elektrik faturasını çıkarttı. Buna göre kaçak elektrik kullandığı için sakarya bölgesine bağlı olan düzceninde içinde bulunduğu 4 ilde 55 kişi hakkında kaçak elektrik kullanmaktan dava açıldığı öğrenildi.
TEDAŞ Genel Müdürlüğü, 2009’un kaçak elektrik ve tahukkuk miktarlarını çıkardı. TEDAŞ’ın raporuna göre, kaçak elektrik kullandığı tespit edilen toplam 60 bin 507 abone savcılığa şikayet edilerek, haklarında dava açıldı.Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş SEDAŞ bağlı olan Düzce'de ise, aynı bölgeye dahil olan Sakarya, Bolu ve Kocaeli ile birlikte toplam 55 kişi dava edildi.
721 milyon 196 bin 313 kilovat saat kaçak kullanım tespit edilirken, bunlardan 41 milyon 52 bin 889 TL tahsilat yapıldı. En fazla kaçak elektrik kullananlar Toros illeri ile Güneydoğu’da tespit edilirken, Aydın, Denizli, Muğla’da ise hiç kaçak abone tespit edilmedi.