Öncü Medya olarak, Düzce’de faaliyet gösteren işletmelere yönelik ziyaretlerimiz devam ediyor. Bu kez ziyaretimizi EB Teknik Proje ve Mühendislik işletme sahibi Emre Baş’a gerçekleştirdik. İşletme sahibi Emre Baş’a faaliyet gösterdikleri sektörde ne gibi hizmetler verdiklerini, Düzceliler’in EB Teknik Proje ve Mühendislik’ten alabilecekleri hizmetlerin neler olduğunu ve hizmet alanlarının nereler olduğunu öğrendik.
Hangi hizmetler sunuluyor?
2016 yılında kurduğu EB Teknik Proje ve Mühendislik adlı fimasında Düzceliler’e ruhsat projesi, Sedaş abone projesi, jenaratör projesi, orta gerilim projesi, resmi kurum projeleri, yangın projeleri, data, televizyon, polnet, hırsız, alarm ve kamera projeleri gibi birçok alanda hizmet sağladıklarını belirten Emre Baş,  müşterilerinin işlemlerini projelendirme aşamasından başlatarak, başvuru noktasına kadar yürüttüklerini söyledi.
“Üstlendiğimiz tüm işleri en hızlı şekilde teslim ediyoruz”
Düzce’de birçok projelendirme işlemlerini kendilerinin yaptığını belirten Baş, “Biz EB Teknik Proje ve Mühendislik olarak, Düzce’de müteaahit ve bireysel projelendirme işlemlerinde büyük bir potansiyele sahibiz. Bunun sebepleri arasında işlem hızımız önde geliyor. Çünkü biz, üstlendiğimiz tüm işleri en hızlı şekilde teslim etmek üzerine sistemimizi geliştirdik. Bu nedenle müşterilerimiz bizi tercih ediyor.” şeklinde konuştu.
“Şehit, gazi aileleri ile camilerin projelendirme işlemleri ücretsiz”
Vermiş oldukları hizmetlerin piyasada en uygun fiyat aralığında olduğununun altını çizen Emre Baş, “Bizler müşterilerimize hizmet verirken, hızlı iş bitirmenin yanında, fiyatlandırma konusunda da en uygun hizmet bedelleri ile çalışıyoruz. Ayrıca, şehit, gazi ailelerinin ve camilerin projelendirme işlemlerinden ücret almıyoruz.” ifadelerine yer verdi.
“Uygulama işletmesi değiliz”
EB Teknik Proje ve Mühendislik’in uygulama işletmesi olmadığının, projelendirme ve ilgili mevzuarlara uygun başvuru işlemlerini takip eden bir işletme olduğunu vurgulayan Baş, “EB Teknik Proje ve Mühendislik olarak bizler, bir uygulama işletmesi değiliz. Biz hizmet verdiğimiz işlemler için, müşterilerimizin projelerini hazırlıyor, gerekli mevzuatlara uygun şekilde başvuru evraklarını tamamlıyor ve müşterilerimize teslim ediyoruz. Müşterilerimiz de bizlerden aldıkları evraklar ile gerekli merciilere giderek başvurularını tamamlıyorlar.” şeklinde konuştu.
Son olarak hizmet alanlarının Düzce ile sınırlı olmadığını, çeşitli il ve ülkelerde de çalışmalarının olduğunu dile getiren Baş, “Özbekistan’da 1300 konutluk projemiz, Dubai’de otel projemiz, Düzce, Gümüşova, Sakarya Ferizli, Kurtöy, Ereğli Organize sanayi bölgelerinde de çalışmalarımız devam etmekte.” dedi.