Terör saldırısı sonucunda şehit olan 15 asker için tüm yurtta olduğu gibi Düzce'de de “Teröre Lanet Mitingi” yapıldı. Düzce Alperen Ocakları tarafından öğle namazının ardından düzenlenen mitinge çok sayıda vatandaş ile birlikte Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Ünal Yılmaz ve parti yöneticileri katılırken mitinge katılan ocak üyeleri ilk olarak Merkez Büyük Cami önüne gelerek sloganlar eşliğinde teröre lanet okudu

Atılan mitinglerin arkasında şehit olan askerler için cami bahçesinde toplanarak gıyabi cenaze namazı kılan ocak üyelerine namaz sırasında camiden çıkan cemaette eşlik etti.

Şehitleri her zaman içlerinde yaşatacaklarını söyleyen Düzce Alperen Ocakları Başkanı Doğan Kaya, “Bu tarz saldırılarla devamlı şehit veriyoruz. Yeter artık. Burada hepimiz asker, hepimiz vatan evladıyız. Şehitlerimiz arkasından devamlı göz yaşı dökmekten bıktık. Ülkemiz bu zamana kadar hiç böyle bir zulüm yaşamamıştır. Burada Hükumette yanlış politikalar sergilemekte, askerimize gereken önemi göstermemektedir. Biz artık terör lanetine ve onun yandaşlarına şehit vermek istemiyoruz. Bunun için önce Meclis içindeki teröristlerin temizlenmesi gerekiyor. Askere uzanan eller kırılsın.” şeklinde konuştu.

Ocak üyeleri konuşmanın ardından bir araya gelerek teröristlerin lideri olarak bilinen Abdullah Öçalan resmi bulunan bir bez parçasını yaktı. Ocak üyeleri daha sonra sloganlar eşliğinde Spor Sokak'tan ocak binasına kadar yürüdü.