Ramazan Bayramı'na 4 gün kala, değişik görüntüdeki bayram şekerleri satılmaya başladı. Şeker ve çikolataların fiyatları ise kalitesine göre 5 ile 15 TL arasında değişiyor.
Ramazan Bayramının yaklaştığı bu son hafta şekerlerle tatlılar vitrinleri süslemeye başladı. Bayram için Düzce'deki kuru yemişciler, pastane ve marketlerde şekerler tezgahlarda satılmaya başlarken, vatandaşlarda şimdiden bayram şekeri alma telaşına girdi. Bayram şekerleri fiyatları 5 ile 15 TL arasında değişirken, tatlı fiyatları 7 ile 50 TL arasında bulunuyor. Bayramda ucuz çikolata almak isteyenler için en ucuz çikolata 5 TL den başlarken, en pahalı çikolata ise 30 TL ye alınabiliyor.

Satışların nasıl olduğunu sorduğumuz şekerci esnafı şimdilik satışlardan memnun olduğunu söylerken, “Tezgahları daha yeni doldurduk. Ama yine de daha ilk gün olmasına rağmen satışlar iyi gidiyor. İlerleyen günlerde daha da iyi olmasını bekliyoruz. Fiyatlarda her hangi bir artış söz konusu değil. Özellikle arife günü satışlarda yoğunluk yaşanmasını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.