Yerel seçimler öncesinde Düzce'de yürütülen seçim çalışmalarını yerinde görmek için Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi Düzce'ye geldi. Selvi, partinin il teşkilatında basın mensuplarına açıklamalarda da bulundu.

Selvi, Türkiye'nin 29 Mart yerel seçimlerinin sonuçlarına göre yeniden şekilleneceğini ifade ederek, ''Türkiye yep yeni bir dönemin başlangıcını yapmak üzere hareketli. Türkiye'nin  her yerinde, bu ülkenin gerçek sahibi olduğunu yüreğinde hisseden herkes gerçekleri görerek, 7 yıldan beri yaşadıklarını dikkate alarak, demokratik bir çözüm köklü bir çözüm bulmak amacı ile yarışıyor. Türkiye'nin geleceğinden duyulan kuşkuyu net bir şekilde sandıkta ortaya koymak için hareket içindeyiz'' dedi.

Başbakan Erdoğan'ın iktidara gelmeden önce dokunulmazlıkları kaldıracağını ama bunu yapmadığını belirten Selvi, Türkiye'nin yolsuzluklar ülkesi haline geldiğini, verilen sözler, söylenenler ile yapılanların örtüşmediğini söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selvi, Düzce'yi de değerlendirerek yaşanan afetler nedeniyle kötü günler geçiren bir ilin bu şekilde olmaması gerektiğini belirtti. Selvi, Düzceli'nin bu şekilde yönetilmemesi gerekiyordu. Depremler yaşayan bir il olan Düzce'nin daha fazla gelişmesi lazım. Yerel seçimlerde genç ve dinamik adayımızla Düzce'de seçimlere gireceğiz ve halkın da takdiriyle seçimleri kazanacağız. Düzce, hak ettiği yere kavuşacak. ifadelerini kullandı.