Suriye’nin İdlib kentinde meydana gelen hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz için Düzce’de Sivil Toplum Kuruluşları, Düzce İl jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya’yı ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan TSO Başkanı Tuncay Şahin “ Biz Düzce olarak devletimizin yanındayız. Bayrağımızın yanındayız” dedi. Bu tip ziyaretlerin kendileri için büyük moral olduğunu ifade eden İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya  “Hepiniz buraya geldiniz bize moral oldunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Biz Düzce olarak devletimizin yanındayız. Bayrağımızın yanındayız”

Düzce olarak devletin ve bayrağın yanında olduklarını belirten TSO Başkanı Tuncay Şahin şunları söyledi: “Biz dün bir basın açıklaması yapmıştık şehitlerimiz için. Bugünde Düzce Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya’yı ziyaret ederek baş sağlığında bulunduk. Biz Düzce olarak devletimizin yanındayız. Bayrağımızın yanındayız. Gidecek başka bir yerimiz yok. Ayrıca Düzce’de bir sinerji oluştu. Vali Bey, Bakan Bey, siz ve kurum müdürleri. Gerçekten güze işler yapılıyor Düzce’de. Biz Sivil Toplum Kuruluşları olarak 15-20 dakikada bir araya gelebiliyoruz. Bizim ayrı gayrımız olmaz. Biz hepimiz aynı başkanız. Benim adıma diğer başkanlarda konuşabilir hiç sıkıntı olmaz. Burada hepimizin derdi Düzce’dir. Düzce’nin ayağa kalkması. Projelerimizi ona göre geliştiriyoruz. Biz sizden çok memnunuz. Devletimiz için ne gerekirse yaparız.”

“Hepiniz buraya geldiniz bize moral oldunuz.”

Bu tip ziyaretlerin kendileri için büyük moral olduğunu ifade eden İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya şunları söyledi: “Şehit olan Mehmetçiklerimizin mekanları cennet olsun. Allah ailelerine sabır versin. Allah inşallah bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bize çok gelen oluyor. Atkı örenler bere örenler askerlerimize göndermek için. Kek yapan börek yapanlar var. Bu tip olaylar cephedeki askerleri çok büyük moral oluyor. Askere yazılacak 2 satır mektup onları için çok büyük şeyler. Hepiniz buraya geldiniz bize moral oldunuz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Düzce inşallah lokomotif olacak. Gerçekten Düzce’de o potansiyel var. Gelecek 3-5 yıl içerisinde Düzce lojistik merkezi olacak. Çok güzel bir merkez olacak. 3-5 yıl sonra Düzce çok güzel bir yer olacak. Ben buna inanıyorum. “