Düzce Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın 25. Olağan Genel Kurulu yapıldı.
Kongre sonunda Yavuz Yılmaz 338 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken diğer aday Salih Arabacı 66 oy aldı.
Öztürkler düğün salonunda gerçekleşen Genel Kurula Belediye Başkanı İsmail Bayram, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı Ali Soyer, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Bekir Özdemir, İl Genel Meclisi Başkanı Sinan Aydın, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, MHP İl Başkanı Abdullah Danışmaz, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Büyük, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Ertan Taşlı, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, şoför esnafı ve Genel Kurul üyeleri katıldı.
Divan Başkanlığını DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı'nın yaptığı Genel Kurul'da
Osman Çillioğlu Oda'nın onursal Başkanı olarak seçildi.
Kongrede Şoför esnafı sorunları dile getirilirken geçmiş yıllarda yapılan hataların konuşulması yerine, yeni dönemde yapılacak olanların konuşulması, ayrıca taksi duraklarının belirlenmesi birde Soğancı ile Hastahane arasında dolmuş taksi seferlerinin başlatılması talepleri gündeme geldi.
Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı'da şoför esnafını krediler konusunda bilgilendirdi ve önce kalitenin artması gerektiğini, müşteriye iyi hizmet vermek için kaliteli hizmet sunmak zorundayız dedi. Taşlı ayrıca Kooperatif olarak taksici esnafına çok düşük faizle kredi imkanı tanındığını da dile getirdi.
Oda başkanlığına aday olan Salih Arabacı yaptığı konuşmada biz mevcut başkanın görevini yapmadığı için değil daha iyi hizmet etmek amacıyla göreve talip olduk dedi. Mevcut Başkan Yavuz Yılmaz ise yaptığı konuşmada taksici esnafımızın sorunlarını daha önce tesbit ettik ve Mart ayı içinde yoğun bir şekilde çalışarak çözececeğiz diyerek şuanda Düzce'de taksi plakasının fiyatının 10 bin lira olduğunu söyledi.
Yapılan konuşmaların ardından oda yönetimine talip olan iki liste okundu ve Başkan adayları ile yönetim kurulu üyeleri tanıtıldı. Ardından plaket töreni gerçekleşti ve seçimlere geçildi. Seçimler sonucunda mevcut Başkan Yavuz Yyılmaz 338 oy alarak yeniden başkanlığa seçilirken diğer aday Salih Arabacı ise 66 oyda kaldı.