Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü'nün organizasyonu ile düzenlenen mahalle toplantılarına Şıralık ve Dedeler mahalleleri ile devam etti.

Muhtarlık binası bahçesinde mahalle sakinleri ile buluşan Başkan Özlü'ye ziyarette belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de eşlik etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü mahalle sakinlerine yaptığı konuşmasında "Amacımız önümüzdeki beş yıllık dönemde sizlere seçimden önce söz verdiğimiz gibi her bir projeyi bitirmek, 56 mahallemiz var en az yılda iki defa sizlerin mahallesine geleceğim ve sizleri dinleyeceğim." dedi.

Daha sonra Dedeler Mahallesi'ne geçen Başkan Özlü ve beraberindeki heyet, mahalle sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Başkan Özlü, "Seçimlerde bir söz verdik, 'Sizlerin ayağına geleceğiz sizleri yerinde dinleyeceğiz' diye dolayısıyla bu sözümüzü yerine getiriyoruz, altı aydır çalışıyoruz hem sizinle yaptıklarımızı paylaşacağız hem de taleplerinizi yerine getireceğiz.' ifadelerini kullandı.