9 gün sürecek olan Ramazan Bayramı tatiliyle birlikte özellikle İstanbul'daki şehirler arası otobüslerde boş yer kalmamış ve tatile gidecek vatandaşlar bilet bulmakta bir hayli zorlanmıştı. Bayram tatillerinin vazgeçilmez sorunlarından olan bilet bulma sorunu bu bayram tatilinde Düzce için geçerli olmayacak.

Özellikle alanın darlığı ve trafik sorunlarının yaşanmasıyla adından sık sık söz ettiren Düzce Otogarı'nda sadece Cuma günü tatile gitmek isteyen tatilcilerin sıkıntı çekmesi bekleniyor. Otobüs İşletmeleri sadece cuma günü için çok az yerleri kaldığını ama diğer günlerdeki otobüslerde yol bulamama gibi bir sorunun baş göstermeyeceğini ifade ederken tatil öncesinde Düzce Otogarı'ndaki sakinlikte dikkatlerden kaçmıyor.

Tatilciler tatile çıkmak için hazırlanırken Karayolları Genel Müdürlüğü de tatile çıkacakları uyararak tatil gidiş dönüşlerinde sürücülerin trafik kurallarına uyması yönünde uyarılarda bulundu. Müdürlük ayrıca yollarda yoğunluğun yaşanabileceği nedeniyle de sürücülerin biraz daha dikkatli olmaları açıklamasında bulundu.