Tem otoyolu Kaynaşlı gişeleri bağlantı yolunda saat 20.55 sıralarında meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

 

 Kaynaşlı ilçesi Tem otoyolu gişelerinden girerek İstanbul istikametine gitmek isteyen Mehmet Nuri Dülge idaresindeki 34 EH 4388 plakalı kamyonet virajlı olan bağlantı yolunda virajı rahat dönebilmek için şerit değiştirince, karşı istikametten gelmekte olan Ali Şişman idaresindeki 34 HCV 82 plakalı kamyonetle kafa,kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada Hatalı şerit değiştiren kamyonet sürücüsü Mehmet Nuri Dülge araç içinde sıkıştı. Sıkışan sürücü Düzce Belediyesi itfaiyesine ait kaza kurtarma ve kırım ekibi tarafından kısa bir çalışmanın ardından çıkarıldı.

 

112 Acil servis personelinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından yaralılar Hayrettin Gürsoy(42) Erdal Ergün Erhan(40) ve sürücü Mehmet Nuri Dülge Ambulanslar ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesine götürülerek tedavi altına alındılar. Kaza nedeni ile Kaynaşlı gişe çıkışı bağlantı yolu her iki yöne yarım saat süre ile kapalı kaldı.

 

 Kaza yapan araçların yoldan kaldırılmasının ardından yol araç trafiğine tekrar açıldı. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, diğer kamyonet sürücüsü Ali Şişman ise Jandarma tarafından gözaltına alındı.