Düzce Tem otoyolu Kaynaşlı mevkiinde sabah saat 06.30 sıralarında meydana gelen kazada iki kişi hayatını kaybetti. Adem Bayram (20) idaresindeki 34 JRS 84 plakalı otomobil İstanbul istikametine giderken, Kaynaşlı Turnikelerine 1 km. kala kontrolden çıkarak önce bariyerleri kırıp yoldan çıktı, ardından köprü üzerinden aşağı uçtu. Aşırı süratli olduğu tespit edilen Otomobilin köprü üzerinden düşerken köprünün yan duvarına çarptığı ve çarptıktan sonra yere çakıldığı da tespit edildi.  Hurdaya dönen otomobilde bulunan Sürücü Adem Bayram ile Yanında yolcu olarak bulunan Eyüp Demir(24) araç içerisinde sıkışarak feci şekilde can verdiler. Tem’de köprü üzerinden aşağı uçarak, köy yoluna düşen otomobilde bulunan cesetleri olay yerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiyesi kaza kırım ekibi uzun süren bir çalışmanın ardından güçlükle çıkarabildi.

 

112 İlk yardım ekibi de araç içerisinde sıkışan sürücülerin yaşama ihtimaline karşı da olay yerinde hazır bekledi. Ancak araçtan çıkartılan yolcuların hayatını kaybettikleri belirlendi.

Kazanın oluş nedeni ile ilgili sürücünün direksiyon başında uyuduğu tahmin edilirken, Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.