Yapılan çalışmaların ardından dün Atatürk Heykeli karşısında hizmet vermeye başlayan Hükümet Kanağı'nda bahçe çalışmaları devam ederken Vali Bülent Kılınç ta bugün yeni yerinde ilk kez açıklamalarda bulundu.

“Devletin temel görevi vatandaşa hizmet etmektir.”

Hizmet vermeye başlayan Hükümet Konağı'nın tüm Düzceliler'e hayırlı olmasını dileyen Kılınç, “Düzce il olduktan sonra toparlanma sürecine girdi. Bu sürecin bir halkası da Hükümet Konağı'ydı. Yapılan çalışmaların ardından burada hizmet vermeye başladık. 15 Haziran itibariyle bu bina hizmete girmiştir. Tüm Düzce'ye hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

“Bazı birimler Hükümet Konağı dışında kaldı.”

Düzce'deki diğer devlet kurumlarının da Hükümet Konağı içinde hizmet vereceğini belirten Kılınç, “Bu binada sadece biz değil Düzce genelindeki diğer devlet kurumları da hizmet verecek. Ancak yaptığı hizmet itibariyle geniş alana ihtiyacı olan Müftülük gibi kurumlar ise Hükümet Konağı dışında eski yerlerinde hizmet vermeye devam edecekler.” şeklinde konuştu.

Vali Bülent Kılınç, yaptığı açıklamaların ardından bahçe çalışmalarının devam ettiği Hükümet Konağı bahçesine fidan ve ağaç dikti. Konaktaki bahçe çalışmalarının da 10 gün içinde tamamlanması bekleniyor.