Düzce'nin beklenen projelerinden olan ve 7 Kasım 2016 tarihinde kapılarını hizmete açan Şehirlerarası Otobüs Terminali için Düzce Belediyesi bünyesinde yeni bir müdürlük kurulacağı iddia edildi. Darıcı Mahallesi'nde inşa edilen ve hizmete girdiği günden bu yana gerek eksikliklerle gerekse güvenlik zafiyeti sonucu sık sık yaşanan kavgalarla adından söz ettiren terminalin, Ulaştırma Müdürlüğü bünyesinden ayrılacağı konuşuluyor. Edinilen bilgiler doğrultusunda, Ramazan Bayramı'nın ardından yapılacağı öne sürülen değişiklik kapsamında Şehirlerarası Otobüs Terminali için de sıfırdan bir müdürlük kurularak Ulaştırma Müdürlüğü bünyesinden ayrılacağı öğrenildi.

Alınan bu karar ise kamuoyunda Düzce'nin beklenen projesinin daha kaliteli ve sağlıklı şartlarda hizmet vermesi ve güvenlik zafiyeti sonucu yaşanan asayiş olaylarının son bulması açısından umut oldu.

Öte yandan terminal için özel olarak kurulacak yeni birim için müdür olarak daha önce Düzce Belediyesi'nde Zabıta Müdürlüğü görevini üstlenen bir ismin telaffuz ediliyor olması Düzce Belediyesi'nin terminalde yaşanan asayiş olaylarının önüne geçmek için kararlı olduğu düşüncesini beraberinde getirdi.

Haber: Y.SEVER