Memur- Sen konutlarında mutlu sona ulaşıldı. Memur Sen Konfederasyonu Düzce İl Temsilciliği ve Topul Konut İdaresi arasındaki anlaşma ile hayata geçirilen 588 adet konutun gayrımenkul satış sözleşmelerinin imzalanmasına başlandı.

 

 Halk Bankası Düzce Şubesi’nde başlayan imza süreciyle ilgili olarak bir basın açıklaması yapan Eğitim Birsen Şube Başkanı Ömer Tokgöz, iki yıl önce büyük zorluklarla başlanan projede bu aşamaya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Tokgöz, satış sözleşmelerinin imzalanması gerektiğini ve bunun için bankaya gidecek olan üyelerin yanlarında nüfuz cüzdan fotokopisi, 2 adet fotoğraf, satış sözleşmesi imzalayacağı konutun blok ve daire numarası ile vekaletle işlem yaptıracakların vekaletnamelerin asılları ve fotokopilerini yanlarında götürmeleri gerektiğini söyledi.

 

 Gayrimenkul satış sözleşmesinin iki nüsha halinde imzalanacağını, konut toplam bedelinin yüzde 1,5’i kadar damga vergisi ödeneceğini söyleyen Tokgöz, konutun toplam peşinat bedeli üzerinden bankacılık işlem bedeli alınacağını da belirtti.