Düzce genelinde yaşanan yol ve su sorununu defalarca ekranlara getirmiş ve yaşanan sıkıntıları yansıtmıştık. Azmimilli Mahallesi Mahmut Nedim Sokak sakinleri de yol sorunu yaşananlar arasında. Sokak sakinleri yaz aylarında bir çok yolun asfaltlandığını ama merkezde bulunan kendi mahallelerinin hala asfaltlanmamasından dolayı dert yanıyor. Cumartesi günleri kurulan Azmimilli pazarına gelen vatandaşlarında bu yolu kullanması nedeniyle sokak sakinleri çıkan tozdan dolayı balkonlara bile çıkamadıklarını belirtiyor.

Vatandaşlar, yaşadıkları sorunu anlatarak, “Biz artık bıktık. Sokağımız hala asfaltlanmadı. Mart ayında asfaltlanacağını söylemişlerdi ama mart ayının üstünden yedi aylık bir zaman geçti. Sokağımız hala asfaltlanmadı. Çıkan toz nedeniyle zor günler yaşıyoruz. Adeta pislik içinde yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.

Bazı vatandaşlarda sorunlarını yetkililere defalarca anlattıklarını belirterek “ Biz sokak sakinleri olarak değişik zamanlarda yetkililere sorunumuzu defalarca ilettik. Bize yapacaklarını söylediler ama hala her hangi bir gelişme yok. Biz sorunumuza çare istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Sokak kenarında kurulan pazarın atıkları da sokağın çöple dolmasına neden olurken vatandaşlar, biriken çöpler nedeniyle de kokudan evlerinde oturamadığını sözlerine ekliyor. Sokağın arka tarafı ise biriken çöpler nedeniyle olumsuz bir görünüm oluşturuyor.