Cumartesi günü yapılan ve 8 gruptan 24 meclis üyesinin seçildiği Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi seçimlerinin ardından şimdi de TSO Başkanlığı için seçimler yapılacak. Başkanlık yarışında öne çıkan isimler ise mevcut TSO Başkanı Metin Büyük ile İl Genel Meclis üyesi ve işadama Nusret Özsoy olarak gösteriliyor. Başkanlık yarışının bu iki isim arasında geçmesi beklenirken cuma günü yapılacak TSO Başkanlık seçimlerinin ardından gülen tarafın kim olacağı belli olacak.

Cumartesi günü yapılan meclis üyeleri seçiminde 8 grupta seçilen 1. meslek gurubunda Esnaf ve sanatkarlar kefalet kooperatifi adına Ertan Taşlı,Bayraktar dağıtım adına Ali Bayraktar ve Nokta sigorta adına Mehmet İbrahimoğlu 2. meslek grubunda Canpolatlar, Özsoy Cam ve Öz İrem Hafriyat, 149 oyla, 3. meslek gurubunda Abdülkadir Albayrak, Çetin Sarıahmet, Zeki Mürsel, 4. meslek gurubunda Demitaş, Bahri Bakan ve Temser 73 oyla, 5. meslek gurubunda Hayati Eğilmez , Kent Beyaz Eşya ve Murat Aydın'ın bulunduğu gurup 110 oyla, 6. meslek gurubunda Metin Büyük, Ekşioğlu, Öziş 191 oylu, 7. meslek grubunda Düzce Tekstil, Alper Tekstil ve Sağlam ayakkabı 39 oyla ve 8. meslek gurubunda Danışmaz Gıda, Uğur Acar ve Nalil Cicü 149 oyla mecliste yer almaya hak kazanmışlardı.

Cuma günü saat 09.00 ile 17.00 saatleri arasında TSO binasında yapılacak başkanlık seçimlerinin heyecanlı ve çekişmeli olması beklenirken yarışın özellikle Metin Büyük ve Nusret Özsoy arasında geçmesi bekleniyor.