Düzce Ticaret ve Sanayi Odası seçimler sonrasında oluşan yönetim kurulu düzenlenen yemekle programla Düzce’de hizmet veren Banka Müdürleri ile bir araya geldi.

Düzce Ticaret Odası Başkanı Metin Büyük, yemek öncesi yaptığı konuşmasında yeni banka müdürleri ve yeni yönetimin kaynaşmasını ve tanışmasını istediklerini belirtti.

Büyük, “Bu yemeği düzenlemekteki amacımız yeni yönetim kurulu üyelerimiz ile hem değişen banka müdürlerini hem de mevcut banka müdürlerimizi tanıştırmak ve kaynaştırmaktır. Bir iş adamının en çok karşılaştığı kurumların başında bankalar geliyor. Banka olmadan hayat olmaz, para olmadan ticaret olmaz. Önümüzdeki kriz sürecinde neler yapılabilir. Bu süreç ne kadar devam edebilir. Hükümetin yeni aldığı kararlar ne getirecek. Bunları tartışacağız. Ticaret sanayi odası seçimlerin de bankalarımız oy kullandılar ve bu basında haber oldu. Bazı banka yöneticilerimiz bu konuda tereddüt ettiler. Bende kendilerine oy kullanabileceklerini hatta TSO başkanı bile olabileceklerini söyledim. Bu söylediklerim doğru çıktı. Nitekim Trabzon’da 3 banka meclise girdi. İnşallah önümüzdeki dönemlerde bizde de böyle bir gelişme yaşanır.” şeklinde konuştu.