Dün akşam yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu'nun sunduğu “Son Nokta” programına katılan Kültür ve Turizm İl Müdürü Özcan Budak, Düzce'nin turizm konusunu ele aldı.

2008 yılında müdürlük olarak özellikle turizm açısından Düzce'nin gelişmesine önem verdiklerini belirten Budak, “2009 yılında da Ankara, İstanbul gibi büyükşehirlerde programlar düzenleyerek Düzce'yi daha fazla tanıtacağız. Bu bağlamda değişik projelerimiz bulunuyor. Bu projelerde yıl içinde yapılan etkinliklerle ortaya çıkacak. Bu yıl özellikle turizmin gelişmesi için elimizden geleni yapacağız.” şeklinde konuştu.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nün 2009 yılında geziler başta olmak üzere bilgilendirme toplantıları da bulunuyor. Toplantılar arasında özellikle 10 Mart'ta yapılması planlanan Kamyonum Dergisi'nce İkinci Bölgesel Bilgilendirme Toplantısı ön plana çıkıyor. Bu toplantıya Ulaştırma Bakanlığı Kara Ulaştırması Genel Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı, Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı Gümrük Müsteşarlığı, TÜVTURK, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığı ile Sivil Toplum Kuruluşları katılırken toplantı da ulaşım ve araç konularında değişik konu başlıkları ele alınacak.