Gölormanı Köyü - Güzeldere Şelalesi arasında bulunan yaklaşık 6 km’lik yolda beklenen çalışmalar başladı. Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret duraklarından biri olan Güzeldere Şelalesi’ne ulaşım sağlanan yolda iyileştirme yapılması için iş makineleri sahaya çıktı.



Düzce Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı koordinasyonunda, İl Özel İdaresi tarafından Düzce merkeze bağlı Gölormanı Köyü ile Güzeldere Şelalesi arasında bulunan ve toplam uzunluğu 5.880 metre olan turizm yolunda, yenileme ve genişletme çalışmalarına başlanıldığı aktarıldı.
 



Açıklamada, şunlar kaydedildi: “2.300 metresi sıcak asfalt kaplama olan yolun geriye kalan 3.580 metrelik kısmında, İl Özel İdaresi makine parkında bulunan iş makineleri ile yenileme ve genişletme faaliyetleri devam etmektedir. Mevcut haliyle trafik yükünü kaldırmayan yolun ulaşım açısından konforlu hale getirilmesi planlanmıştır. Söz konusu yolda yapılacak olan çalışmaların akabinde, asfalt kaplama işlemi gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan ödenek gelmesine müteakiben, Gölormanı Köyü - Güzeldere Şelalesi yolunda yapılacak olan sıcak asfalt kaplama işlemleri tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır.”