10-16 Mayıs'ta Ankara’da

10-16 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan ‘Düzce Tanıtım Günleri’ için geri sayım sürerken, Düzce'de ciddi bir hazırlık içerisinde girilmiş durumda... Düzce'nin ilk kez katılım göstereceği tanıtım günleri etkinliği şehrin doğal, kültürel ve tarihi güzelliklerinin en iyi şekilde görücüye çıkması amacına hizmet ederken, tanıtımın kusursuz olması açısından her şey en ince ayrıntısına ele alınıyor. Düzce Valiliği, etkinliğin profesyonel eller tarafından gerçekleşmesi için teklif aldığı organizasyon şirketlerinden biriyle geçtiğimiz günlerde anlaşma sağladı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Düzce Tanıtım Günleri etkinliğinde uluslararası EMITT Fuarı'nda olduğu gibi stantlar kurularak Düzce'ye özgü yemekler, yöresel ürünler ve el emeği eserler sergilenecek. Yine 1 hafta sürecek tanıtım kapsamında yerel sanatçılar, Ankara'da Düzce'yi yakından tanımak isteyenlerle buluşacak.

Vali Fidan işi sıkı tutuyor

Vali Ali Fidan, eğitim ile birlikte turizmde de Düzce'nin artık hak ettiği noktalara gelmesi için yoğun bir çaba harcarken bu doğrultuda ilgili kesimleri de harekete geçirmek adına toplantılar düzenliyor.

İkinci kez toplanacaklar

10-16 Mayıs 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan ‘Düzce Tanıtım Günleri’ne ilişkin ikinci toplantı yine Düzce Valisi Ali Fidan başkanlığında valilik makamında yarın (11 Mart) yapılacak. İlk toplantıda olduğu gibi ikinci birleşime de Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ile ilgili kurum müdürlerinin katılması bekleniyor. Düzce’nin ulusal ve uluslar arası tanıtımının yapılmasına yönelik düzenlenecek olan ‘Düzce Tanıtım Günleri’ için proje verilerinin inceleneceği toplantıda proje amacına uygun şekilde gerçekleşmesi adına izlenecek yolun değerlendirmesi yapılacak. Toplantıda ayrıca Düzce’nin sosyal ve kültürel öğelerinin en iyi şekilde tanıtılması ve yansıtılması hedefiyle yapılacak çalışmalar görüşülmeye devam edecek.

Geri dönüşü "patlama" olsun!

Öte yandan Düzce için tanıtım yılı ilan edilen 2016 yılında katılım gösterilen fuarlar, düzenlenen ulusal ve uluslararası spor yarışları ile etkinliklerin meyvelerinin kısa sürede toplanması ve bu zamana kadar saklı kalan güzelliklerin gün yüzüne çıkartılması sayesinde hem yaz hem de kış sezonlarında turist patlaması yaşanması bekleniyor.

Haber:C.ÜSTÜNER