Ramazan ayının ilk habercisi olan , manevi açıdan çok bereketli bir gece olarak nitelendirilen Regaip Kandili kutlanıyor.Bu gece, dünyayı, dünyadakilere, ahireti ,ahirettekilere, her türlü güzellikleri, malı,mülkü, serveti, varlığı, yokluğu, her şeyi bırakıp yalınız Allah'ın rızasına mağfiretine, ibadetine rağbet edeceğimiz müstesna bir gece...

Regaip Kandili huzur ve maneviyat mevsimi olarak isimlendirilen üç aylara girildiğinin müjdecisidir. Üç aylar Recep ayı ile başlar, Şaban ayı ile devam eder ve Ramazan ayı ile noktalanır.Düzce Ak Parti Milletvekili Celal Erbay yayınladığı kandil mesajında tüm üç ayların başlanğıcı olan mübarek Regaib kandilinin tüm islam alemi ve Düzceliler hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş te Bu gece de Müslümanlığın gerekliliklerinden olan namaz, iyilik ve bereket gibi tüm fiillerin yapılması gerektiğini belirterek, tüm Müslüman aleminin, Düzcelilerin Regaip Kandilini kutlayarak tüm dileklerin gerçekleşmesini temenni etti.

Öte yandan, Regaip Kandili dolayısıyla Öncü Tv bu akşam saat 21,00 'de Mevlüd programı yayınlayacak. Cedidiye camisinden canlı yayınlanacak olan kandil programına Düzce İl müftü yardımcısı Mehmet Türkoğlu katılacak.