AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yayımladığı mesajla Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Bayramların milletin birlik ve beraberliğinin en güzel ifadesi olduğuna vurgu yapan Keşir, “Her bir ferdimiz için çok anlamlı ve özel günler olan bayramlarda her yaşımızda ayrı bir heyecan duyuyoruz. Bu kez heyecanımız ayrı, salgın sonrası ilk kez maskesiz, mesafesiz ziyaretlerimiz olacak; büyüklerimiz, akrabalarımız, komşularımızla buluşacak, hasret gidereceğiz. Kimsesi olmayanın kapısını çalacak, gönül alacağız. Bu erdemli davranışlar bizim medeniyetimizin en güzel, en önemli özellikleridir. Bunları yaşatmalıyız.” ifadelerini kullandı.

Sorunların üstesinden geleceğiz, karamsarlığa kapılmayın

Türkiye’nin geleceğinin bayram gibi aydınlık olduğunu belirten Keşir, “Tıpkı bu güzel bayram günleri gibi ülkemizin geleceği de parlaktır, aydınlıktır, sevinçlidir. Türkiye, tüm dünyanın ışıldayan yıldızıdır ve ilgi odağıdır. Her alanda artık ayağa kalkmış, başı dik bir Türkiye görüyoruz. Bu ülke, geleceğin en güçlü, en müreffeh ve özgür ülkesi olacaktır. Buna inancımız tamdır. Bu hedefe ulaşabilmek için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hükümetimiz ve devletimizin tüm organları canla başla çalışıyor. Sorunların üstesinden şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gelmeye devam edeceğiz. Yaşadığımız sorunları gösterip bizi umutsuzluğa, karamsarlığa itmek isteyenler oluyor. Onlara kulak asmayın. Ülkemiz, bayramlar kadar sevinçli bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemektedir.” cümlelerine yer verdi.

Farklılıklarımız zenginliğimizin kaynağı

Farklılıkların zenginlik olarak görülmesi gerektiğini ifade eden Keşir mesajını şöyle noktaladı: “Türkiye bugünlere yokluklar içerisinde verilen destansı mücadeleler sonucunda gelmiştir. Milletimizin ilham ve güç kaynağı bu ruhtur. Umutların filizlendiği, iyilik ve güzelliklerin yeşerdiği bayramlar, el ele vermenin, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin vesilesidir. Farklıklarımızı çatışma ve kavga nedeni olarak değil zenginlik kaynağı olarak görmeliyiz. Sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan Bayramı’nı böylesine bir anlayışın gelişmesi için fırsat bilmeliyiz.”

Başkan Özlü Düzceliler'in Ramazan Bayramını kutladı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan Bayramı mesajı yayımladı. Özlü mesajında Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa hayırlar getirmesini diledi.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Dünyanın zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Başkan Özlü, mesajında şu ifadelere yer verdi; “Dünyanın zor zamanlardan geçtiği, savaşların ve müdahalelerin arttığı bir atmosferde idrak edeceğimiz mübarek Ramazan Bayramı’nın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

“İMKÂNLARIMIZI ŞEHRİMİZ İÇİN SEFERBER EDECEĞİZ”

Başkan Özlü, Düzce Belediyesinin Ramazan ayının manevi iklimine göre ayı boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendiğini kaydederek; “Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Düzce’de de AK Parti belediyeciliği hizmetlerini başarıyla yerine getiriyoruz. Bir diğer yandan da sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyoruz. Bundan sonra da her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya, imkânlarımızı şehirlerimizin geleceği için seferber etmeye devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Düzceli hemşerilerim olmak üzere Türk-İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Sevgi, saygı ve kardeşlik içerisinde nice bayramlar geçirmemizi diliyorum. Ramazan Bayramımız mübarek olsun.