Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yeni hizmet binasının açılış tarihiyle ilgili bugün Düzce Valiliği'nde bir toplantı düzenlendi. Toplantı da Hastanenin açılış tarihinden yaşanılan sorunlara kadar gündem maddeleri ele alınırken en önemli sorun olarak Hastane için daha mevcut bir yolun bulunmadığı dikkat çekti.

Düzenlenen toplantı Vali Bülent Kılınç'ın Başkanlığında yapılırken toplantıya Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut, Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Başhekim Bünyamin Dikici de katıldı.

14/15 Şubat tarihlerinde açılması beklenen Hastane ile ilgili özellikle yol sorununun üzerinde durulduğu toplantı da .yolun yapılması, işaret levhaları, ışıklar, acil giriş-çıkışı, otobüs seferlerinin düzeni gibi konular üzerinde duruldu.

Özellikle yol sorunuyla adından söz ettiren Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin yolu için Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut'un da girişimde bulunması gerekirken yol sorununun çözülmemesi halinde Hastane'nin açılışın da gecikme olabileceği ve bu sorunun çözülmesinden önce Hastane'nin açılmasıyla ciddi sıkıntılar yaşanacağı belirtiliyor.

Diğer taraftan hastanenin taşınması sürecinde hastane de yapılan işlemler diğer hastanelere kaydırılacak.