Yeni yerinde 16 Şubat'ta hizmet vermeye başlayacak olan Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi için taşınma çalışmaları devam ediyor. Yeni malzemelerin geldiği ve eski yerinden yeni binaya taşınma çalışmalarının devam ettiği Üniversite Hastanesi'nde taşınma çalışmalarına da ara verilmeden devam ediliyor.

Taşınma çalışmaları hakkında bilgi veren Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Bünyamin Dikici, taşınma işlemlerinin büyük bir ölçüde tamamlandığını söyleyerek, “Şu an çalışmalar sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Umarız hiçbir sorun yaşamadan yeni binamızda hizmet vermeye başlayacağız. Yarın da hastaları taşımaya başlayacağız. Binamızdaki eşyaları düzenleme çalışmaları devam ediyor. Yol konusunda da çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.” şeklinde konuştu.

Belirtildiği gibi 16 Şubat'ta Üniversite Hastanesi'nin açılacağını da söyleyen Dikici, “Hastanemiz de yeni hasta kayıtları da salı gününden itibaren başlayacak. Taşınma işlemlerinin de büyük çoğunluğu tamamlanmış durumda. Hastaların tedavisi konusunda da bir sorun yaşayacağımızı sanmıyoruz.” ifadelerini kullandı.