Daha yapım aşamasındayken Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nin yol sorunu konuşulmaya başlanmıştı. Hastane hizmet vermeye başladı ama yol sorunu hala gündemde. Seçimlerin öncesinde Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut, yol sorununun çözülmesi için çalışmaları başlatmıştı. Seçimlerin ardından Konuralp'te Başkanlığı kazanan Yusuf Ercan'ın da bu konuda çalışmalar yapması bekleniyor.

Üniversite yetkilileri de yol sorununun çözülmesi için seçimlerin bitmesini bekliyordu. Şimdi ise üniversite yetkilileri ve Konuralp Belediye Başkanı Yusuf Ercan'ın girişimlerde bulunması bekleniyor. Bu konuda Düzce Valisi Bülent Kılınç'ta dün yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısında yol sorununun çözülmesi gerektiğini ve bu noktada çalışmalar için girişimlerin yapılmasını istemişti.

Düzce Üinversitesi Hastanesi'nin iki sorunu olarak gözlenen yol ve personel açığı konularının çözülmesiyle birlikte Hastane tam anlamıyla hizmet verebilecek. Özellikle havaların ısınmasıyla birlikte yol sorununun çözülmesi için girişimler sürüyor. Sorun için yakın zamanda çalışmaların başlaması da bekleniyor.