‘Düzce’nin ve Düzceli’nin sesi olmak’ olmak parolasıyla bünyesinde bulunan Öncü TV, Öncü Radyo, Manşet Gazetesi ve oncurtv.com’dan Düzce’nin lider medya kuruluşu olarak yoluna devam eden Öncü Medya Grubu, Girişimci İş Adamları Derneği tarafından ödüle layık görüldü.

Öncü Medya’yı ziyarete gelen GİADER Genel Başkanı İ. Serdar Demirbilek, Genel Sekreter Ali Evmez ve Yönetim Kurulu Üyesi Alper Tüfekçi kamuoyu yoklamaları, kamu kurumlarından alınan görüşler ile yönetiminin istişareleri sonucu belirlenen ‘GİADER Geleneksel Girişimcilik Ödülleri’ kapsamında Öncü Medya’ya ‘2019 yılı Girişimciliği En Çok Destekleyen Basın-Yayın Kuruluşu Ödülü’nü takdim etti.

Ödül takdiminde konuşan GİADER Genel Başkanı Demirbilek, “Girişimci İşadamları Derneği olarak 2019 yılında girişimciliği en çok destekleyen iş adamları ve aynı zamanda basın-yayın medya kuruluşları ile STK’lar olmak üzere vermek istediğimiz bir ödülümüz vardı. Ancak 2020 yılı içerisinde pandemi koşulları sebebiyle organizasyonumuzu ne yazık ki ertelemek zorunda kalmıştık.

DEMİRBİLEK: GURURLA VERİYORUZ, ONURLA TAŞIYACAĞINIZA İNANIYORUZ

Ama pandemi koşullarının sürmesi nedeniyle de bu ödülü hak eden insanımızı, esnafımızı destekleyen ve gerek derneğimize gerek girişimcilerimize Türkiye çapında destek olan insanlara biraz olsun moral verebilmek için hem kamuoyu yoklamaları hem de kamu kurum kuruluşlarından alınan görüşlerle derneğimiz yönetim kurulunun vermiş olduğu kararlar neticesinde Düzce’de hem bizi hem de girişimciliği canı gönülden destekleyen ve bu ödülü hak ettiğini düşündüğümüz ve gerçekten gururla vereceğimiz ve onu da onurla taşıyacağına inandığımız Sadullah Ünsal Bey’e ve Öncü Grubuna bu ödülü vermekten büyük mutluluk duyuyorum. Desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuşarak ödülü Ünsal’a takdim etti.

ÜNSAL: ÖNCÜ GRUBU OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünsal, Öncü Medya Grubu olarak mutluluk duyduklarını belirterek, “Öncü Medya Grubu, televizyonuyla, radyosuyla, gazetesiyle, internet sitesiyle Düzce’de sözü olan, derdi olan, yatırımı olan her iş insanına her esnafa kamuoyu adına gündem oluşturan bir kuruluş. Şirketimizdeki arkadaşlarımızla beraber bu anlamlı ödüle bizi layık gören derneğinizdeki yöneticilerinize teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“DÜZCE’NİN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ünsal, “Öncü medya Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte de sürekli Düzce’nin sesi olmaya, sözü olmaya, gözü olmaya devam edecek” sözleriyle de Düzce ve Düzceli yararına olarak her işin bundan böyle de destekleneceğini vurguladı.

HABER: Mehmet GÜNESEN