Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın ‘Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer ve belediye basın çalışanı Elife Özerçetin ’in Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ’ye ve dolaylı olarak Düzce’ye nasıl zarar verdiklerini enine boyuna anlattığı ‘Yorumlu-yorum’ programı Düzce Belediye Meclisi Toplantısı’nda ses getirdi.

ÖZLÜ’NÜN İŞİNİ ZORLAŞTIRIYORLAR

Özellikle sel afeti yüzünden gece-gündüz çalışanları ile birlikte sahada olan Başkan Özlü ’nün işini kolaylaştırmak yerine halk nezdinde zora düşüren bu iki ismi dobra dobra eleştiren Ünsal’ın programı başladığı anlarda meclis üyelerinin büyük bölümü cep telefonlarından programına kulak kesildi.

HAKKINDA YAPILAN YORUMLARI HAZMEDEMEDİ

Toplantıda yer alan belediye çalışanı Elife Özerçetin ‘in kendisi hakkında yapılan yorumları dinlerken yanındakilerle hararetli tartışmaları toplantıyı takip eden Öncü Haber ekibinin objektiflerine yansıdı.

ÖNCÜ HABER EKİBİYLE KÖŞE KAPMACA OYNADI

Bu esnada görüntülendiğini fark eden Özerçetin, bir hışımla oturduğu koltuktan kalkarak, Öncü Haber Muhabiri Savaş Arı ve kameraman Ahmet Çelik sözlü münakaşaya girdi. Hızını alamayan belediye çalışanı Elife Özerçetin, Öncü Haber ekibinin cep telefonlarını elinden almaya kalktı. Bu duruma müsaade etmeyerek, basın çalışanı Özerçetin’e tepki gösteren ve ‘Haddinizi bilin’ diyen haber ekibimizin uyarılarına rağmen çirkin hareketine devam eden Özerçetin, meclis salonunda personelimizle adeta köşe kapmaca oynadı.

ÜNSAL BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAK

Öncü Medya Haber Genel Yayın Yönetmeni Sadullah Ünsal’ın kendisine ulaşan bilgi ve edindiği izlenimler doğrultusunda hakkında yaptığı yorumları hazmedemeyen belediye basın çalışanı Elife Özerçetin ‘in Öncü Haber ekibine takındığı tavır, mecliste de hoş karşılanmadı.

Belediyedeki pozisyonunu kendi menfaati doğrultusunda şekillendirmeye kalktığı konuşulan Özerçetin, son dönemde birçok çevreden aldığı eleştiriler karşısında soğuk terler döktüğü bilinirken, son olarak Öncü TV’nin ‘Yorumlu-yorum’ programında hakkında söylenenler adeta köşeye sıkışmasına neden oldu.

Hem Özerçetin hem de Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer’in Düzce için çalışıp didinen Başkan Özlü ‘ye destek verecekleri yerde köstek olmasını tüm çıplaklığıyla ortaya koyan Ünsal, 6 Temmuz Çarşamba akşamı saat 18.00’da yayınlanacak ‘Yorumlu-yorum’ programında bu yakışıksız tavrı en sert üslupla ele alacak.