Düzce’de, tüm dünyayı kasıp kavuran Yeni Tip Covid – 19 Pandemisi ile ilgili mücadele çalışmaları artarak devam ediyor. Düzce Valisi Cevdet Atay, bugünde şehir merkezinde salgına karşı denetim yaptı.

Vali Atay’a denetimler sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cengiz Tuncer, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Kamu kurumu yetkilileri, polis ekipleri ve sağlık çalışanları eşlik etti.

Denetimler ile ilgili basın mensuplarına değerlendirmelerde bulunan Vali Atay, Düzce halkının kurallara uyduğunu belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.  Vatandaşlardan rehavete kapılmamalarını ve alınan tedbirlere uyulması gerektiği çağrısında bulunan Vali Atay ayrıca, son günlerde yapılan denetimlerle Düzce’de vaka sayısının inişe geçtiğini duyurdu.

Vali Atay; “Vatandaşlarımızın sağlığı için denetimlerimize devam ediyoruz. Uyarılarımız sürekli olarak devam ediyor Düzce halkı kurallara uyuyor. Kurallara uymak hepimizin sağlığı için çok önemli ve vatandaşlarımızda bunun farkında. Düzce’de artan denetimlerle birlikte, son günlerde vaka sayısı düşüşe geçti” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI