Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Cumhurbaşkanı ve 27.Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu Kalıcı Konutlar Çamlıevler Mahallesi’nde bulunan Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nda kullandı.

Eşi Nurgül Dağlı ve ilk kez oy kullanan kızı Tuba Dağlı ile birlikte sandık başına giden Dağlı, sandık görevlileri ile selamlaşmasının ardından oyunu kullandı.

“Vatandaşlarımız sonuçları sağduyulu bir şekilde karşılayacaktır”
Oy kullanma işleminin ardından bir açıklamada bulunan Dağlı şunları kaydetti:

 “912 sandığımızda 267 bin 610 seçmenimiz oyunu kullanıyor. Biz de vatandaşlık görevimizi yaparak oyumuzu kullandık. Vatanımıza ve Düzce’ye hayırlı olur inşallah. Oyunu kullanmakta zorlanan vatandaşlarımız için de devletimizin çeşitli imkanları var. Yüksek Seçim Kurulu kararıyla evde sandık uygulaması var. 40 vatandaşımızın evine sandık gönderilerek oy kullanmaları sağlandı. Ayrıca aile müdürlüğümüzün engellilere dönük 4 tane aracı hazır vaziyette ve önceden müracaatlar alındı. Saat 17.00’a kadar haber vermeleri suretiyle ambulanslarla vatandaşlar evlerinden alınarak oy verecekleri okula getiriliyor. Amacımız tüm vatandaşlarımız işlemlerini yerine getirsinler, oylarını kullansınlar. İnşallah hayırlı olur. Düzce’miz için, ülkemiz için, milletimiz için hayırlı olur inşallah. Ayrıca bu zamana kadar bize intikal eden bir olumsuz durum yok. İlimizde gayet güzel, seyrinde gidiyor her şey, asayişte bir sorun yok. Vatandaşlarımız bilinçli bir şekilde oylarını kullanıyor. Oylar açıklandıktan sonra da vatandaşlarımız sağduyulu bir şekilde sonucu karşılayacaklardır.”

Dağlı’nın kızının ilk oy heyecanı
Dağlı’nın 2 kızından küçüğü olan Tuba Dağlı ise ilk kez oy kullanmanın heyecanını yaşadı.

Tuba Dağlı, “Bir genç olarak oyumu kullandım. İnşallah ülkemiz için de hayırlı bir seçim olur. Çok heyecanlandım” ifadesinde bulundu.

Haber: M.AYDIN