Düzce Valisi Zülkif Dağlı, 10 günlük Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk iş gününde valiliğe bağlı kuruluşlarda görevli kamu personelleriyle bayramlaştı. Dağlı, Düzce Valiliği kampüsünde düzenlenen bayramlaşmada bütün personelle teker teker bayramlaştı. Daire amirleri ve müdürler de sorumluluk alanında çalışan personelleri Vali Dağlı ile tanıştırarak bayramlaştı. Personelin amirleriyle kaynaşması için bayramlaşma programının faydalı olduğunu söyleyen Dağlı, bayramlaşma merasimlerini sürdüreceklerini ifade etti.



Birlik ve beraberlik içerisinde hizmetlerini devam ettirmek istediklerini kaydeden Dağlı, “İnsani ilişkilerimiz en iyi şekilde devam edecek ki işlerimizde daha verimli olabilelim.” dedi.



10 günlük Kurban Bayramı tatilinin Düzce’de nasıl geçtiğini değerlendiren Dağlı, “10 boyunca bir olumsuzluk olmadı. Konuralp’teki trafik kazası bizi çok üzdü. 11 aylık bir yavrumuzu kaybettik. Annesinin ve babası ile diğer yaralıların durumunun çok iyi olması bizim tek tesellimiz oldu. Onlarla ilgili bir sorun yok.” diye konuştu.

Trafik kazalarının en aza indirilmesi için çalışacaklarını belirten Dağlı, pat pat ve traktörle seyahat edenlere yönelik yaptırımlarını sürdüreceklerinin altını çizdi. Dağlı konuyla ilgili olarak, “Traktör ve pat pat üzerinde yolcu taşınmasına karşı çıkıyoruz. Bununla ilgili mücadelemiz devam edecek. Buna müsaade etmeyeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Haber:Y.SEVER